Dit is een voorbeeld van een TELRAAM.
Volledig scherm
Dit is een voorbeeld van een TELRAAM. © Vertommen

Gemeente investeert in TELRAAM-apparaten

De gemeente Oud-Heverlee heeft veel last van sluipverkeer en snelheidsovertreders en is zeker niet immuun tegen de toename van de zogeheten ‘autocongestie’. Daarom gaat de gemeente investeren in tien TELRAAM-apparaten.

0 reacties

 1. Financiële steun voor G-sportclubs: “Bij Junior Bears on Wheels hebben we geleerd om niet door een gehandicaptenbril te kijken”
  Leuven

  Financiële steun voor G-sportclubs: “Bij Junior Bears on Wheels hebben we geleerd om niet door een gehandicap­ten­bril te kijken”

  Leuven is een sportstad en dat blijkt eens te meer uit de toelage die het stadsbestuur goedkeurde voor de aankoop van G-sport materiaal. “We willen dat iedereen van sport kan genieten”, zegt schepen van Sport Johan Geleyns (CD&V). “Daarom voorzien we in eerste instantie 15.000 euro per jaar voor de aankoop van G-sport materiaal.” Bij Junior Bears on Wheels zijn ze alvast blij met de steun.
 2. CD&V deelt verwarmende dekentjes uit voor heropening horecazaken
  Oud-Heverlee

  CD&V deelt verwarmen­de dekentjes uit voor heropening horecaza­ken

  Burgmeester van Oud-Heverlee Bart Clerckx (CD&V), zijn schepen Katrien Timmermans en gemeenteraadslid Griet Spreuwers zijn langsgeweest bij maar liefst 22 horecazaken om verwarmende dekentjes uit te delen en hen te feliciteren met de langverwachte heropening. “We zagen dat het fijn, veilig, gastvrij en gezellig als vanouds is. We zijn dan ook geweldig fier op onze horeca”, aldus een blije burgermeester.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser