Iedereen gaat uit de bol tijdens het optreden van The Pixels.
Volledig scherm
Iedereen gaat uit de bol tijdens het optreden van The Pixels. © Vertommen

Dorpsfeest 2.0 maakt gesmaakte comeback

Na drie jaar afwezigheid heeft Haasrode opnieuw een Dorpsfeest 2.0. Het feestje vond zaterdag plaats aan de sporthal en niet meer op de vertrouwde locatie aan Den Deugniet. Het werd een gesmaakte comeback. “Onze verwachtingen werden overtroffen.”

0 reacties

 1. Wielerwedstrijd Brussel-Zepperen passeert langs Oud-Heverlee op zondag
  OUD-HEVERLEE/BIERBEEK

  Wielerwed­strijd Brus­sel-Zepperen passeert langs Oud-Heverlee op zondag

  De wielerwedstrijd Brussel-Zepperen doet zondag de gemeente Oud-Heverlee aan. De renners komen vanuit Korbeek-Dijle en rijden langs de Bogaardenstraat via de Korbeekdamstraat naar de Waversebaan om vervolgens via het Zoet Water naa de Maurits Noëstraat/OLVrouwstraat te rijden tot aan het kruispunt in Blanden. Ze steken over en rijden via de Bierbeekstraat, Haasroodsestraat, Blandenstraat en Dassenstaat naar Bierbeek. De koers zal omstreeks 13.30 uur passeren. In het eerste deel (tot aan het kruispunt in Blanden) wordt tijdelijk eenrichtingsverkeer ingesteld (in de rijrichting van de koers). Er geldt op de hele route parkeerverbod, en er staan seingevers op de kruispunten. De omleiding vanuit Blanden/Haasrode richting Oud-Heverlee/Sint-Joris-Weert loopt langs Heverlee (Leopold III-laan).
 2. “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuisjes van decorbouwers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten
  PREMIUM
  Lommel/Balen/Vlaanderen

  “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuis­jes van decorbou­wers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten

  De coronacrisis brak uit. Met zijn twee zaten ze op een zak cement. Een glas cava in de hand, maar niet om te vieren. Integendeel. Een brainstorm op een zakelijk leven of dood... En toen besloten ze om de sprong te wagen. Het bouwen van unieke speelhuisjes die volledig meegaan in de beleving van kinderen. Eye-Opener Decors werd een schot in de roos. Tegenwoordig richten ze zelfs tuincentra of andere ruimtes in, hebben ze een contract met Plopsaland en mogen ze in het Midden-Oosten speeltuinen gaan decoreren. En binnenkort volgt de lancering van de enige echte Eye-Opener Treehouse. Siemon Ariens (31) en Lars van den Dungen (26) weten het ondertussen zelf ook: “Never waste a good crisis.”