Iedereen gaat uit de bol tijdens het optreden van The Pixels.
Volledig scherm
Iedereen gaat uit de bol tijdens het optreden van The Pixels. © Vertommen

Dorpsfeest 2.0 maakt gesmaakte comeback

Na drie jaar afwezigheid heeft Haasrode opnieuw een Dorpsfeest 2.0. Het feestje vond zaterdag plaats aan de sporthal en niet meer op de vertrouwde locatie aan Den Deugniet. Het werd een gesmaakte comeback. “Onze verwachtingen werden overtroffen.”

0 reacties

 1. Limburger (56) eet en drinkt hele namiddag in Blauwe Schuit, en dan komt de rekening...
  LEUVEN/BILZEN

  Limburger (56) eet en drinkt hele namiddag in Blauwe Schuit, en dan komt de rekening...

  Een 56-jarige man uit Bilzen heeft zich maandag een hele namiddag en avond tegoed gedaan aan eten en drinken in brasserie De Blauwe Schuit op het M. de Layensplein in Leuven. De vijftiger was ’s middags gearriveerd en bestelde voortdurend eten en drinken. Gedurende de namiddag bleef de man zitten. Hij viel zelfs enkele keren in slaap op het terras. Omstreeks 19 uur vroeg hij de rekening. Al snel bleek dat de man geen geld of een ander betaalmiddel op zak had om zijn rekening van 109 euro te betalen. De vijftiger werd onmiddellijk gedagvaard in toepassing van het snelrecht. Hij zal zich in oktober moeten verantwoorden in de correctionele rechtbank voor flessentrekkerij.
 2. Leuven meet geluidsoverlast in centrum en maant binnenkort lawaaimakers subtiel aan tot stilte: “Hier slapen mensen”
  LEUVEN

  Leuven meet geluids­over­last in centrum en maant binnenkort lawaaima­kers subtiel aan tot stilte: “Hier slapen mensen”

  Stel je voor: na een avondje stappen wandel je met je vrienden terug naar huis. Plots verschijnt op de straatstenen de boodschap: “Hier slapen mensen”. Ga je dan iets stiller spreken? Of werkt de straatverlichting dimmen bij nachtlawaai ook? Dat wil studentenstad Leuven uitzoeken. Nu zijn al slimme geluidsmeters geïnstalleerd in de Naamsestraat, pal in het centrum, om de overlast in kaart te brengen.
 1. Snelheidsovertreder met glas te veel op klimt ‘s nachts op flitspaal om sensor af te plakken
  LEUVEN

  Snelheids­over­tre­der met glas te veel op klimt ‘s nachts op flitspaal om sensor af te plakken

  Een patrouille van de Leuvense politie heeft zondagochtend omstreeks halfzes een man van een flitspaal gehaald op de Tervuursevest in Leuven. Toen de man op de paal zat, had hij een rol plakband in de hand om de paal af te plakken. Dat was gedeeltelijk ook gebeurd. De 30-jarige was net daarvoor geflitst en zon op wraak. De verdere controle wees uit dat hij onder invloed van alcohol en drugs had gereden. Ook zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor vijftien dagen ingetrokken.