De Ruiterschool van de Landelijke rijverenigingen
Volledig scherm
De Ruiterschool van de Landelijke rijverenigingen © Vertommen

CD&V organiseert deze vrijdag nieuwjaarsreceptie

De leden van CD&V Oud-Heverlee heffen deze vrijdagavond de glazen op het nieuwe jaar op hun nieuwjaarsreceptie. Dat zal gebeuren in de ruiterschool van de Landelijke rijverenigingen aan de Waversebaan.

 1. Leuvense handelaars voelen sluiting van horeca in omzetcijfers maar ze blijven creatief: “Personal shopping is een deel van het antwoord”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuvense handelaars voelen sluiting van horeca in omzetcij­fers maar ze blijven creatief: “Personal shopping is een deel van het antwoord”

  Uit een kleine rondvraag blijkt dat de omzetcijfers van de Leuvense handelszaken lijden onder de verplichte sluiting van de horeca. Er is sprake van een omzetverlies tot wel 40 % in sommige zaken maar dat neemt niet weg dat alles beter is dan de deuren moeten sluiten. En bijgevolg zoeken de eigenaars van de handelszaken naar creatieve oplossingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de bekende kledingzaak Portobello op de Bondgenotenlaan.
 2. 220 kinderen uit kwetsbare gezinnen krijgen ‘Woeste Willem’ cadeau: “Voor sommige mensen is zelfs 2,5 euro een te hoge drempel”
  Leuven

  220 kinderen uit kwetsbare gezinnen krijgen ‘Woeste Willem’ cadeau: “Voor sommige mensen is zelfs 2,5 euro een te hoge drempel”

  De Leuvense boekhandel De Kleine Johannes en Huis van het Kind bundelen alweer de krachten en hebben een mooi cadeau voor 220 kinderen uit kwetsbare gezinnen: Woeste Willem. Dat prentenboek wordt dankzij de actie ‘Geef een prentenboek cadeau’ in Vlaanderen en Nederland aangeboden voor 2,5 euro maar volgens Luc Vander Velpen van De Kleine Johannes kan dat zelfs teveel zijn voor sommige gezinnen.