Chardonnay Meerdael
Volledig scherm
Chardonnay Meerdael © RV

Bezoek zaterdag wijndomein Chardonnay Meerdael

 1. Bekroonde chef Felice Miluzzi (Rossi) opent tweede zaak in Leuven: “Ik ben vastbesloten om een pizzarevolutie te ontketenen”
  PREMIUM
  Leuven

  Bekroonde chef Felice Miluzzi (Rossi) opent tweede zaak in Leuven: “Ik ben vastbeslo­ten om een pizzarevo­lu­tie te ontketenen”

  Ristorante Rossi is meer dan een vaste waarde in culinair Leuven en ver daarbuiten. Chef Felice Miluzzi werd al uitgeroepen tot beste Italiaanse chef van België en staat bekend als een vernieuwende kok. Die reputatie maakt Felice nu opnieuw waar met een nieuwe zaak die de welklinkende naam Ristorante Guzzi zal krijgen. “Er moet een einde komen aan een avontuur om het volgende te beginnen”, vertelt Felice Miluzzi.
 2. Situatie in Vlaanderen: kritieke overstromingen van Demerbekken, Dijlebekken en Netebekken niet uitgesloten

  Situatie in Vlaanderen: kritieke overstro­min­gen van Demerbek­ken, Dijlebek­ken en Netebekken niet uitgeslo­ten

  De komende uren trekt een regenzone over het Demerbekken, het Dijlebekken en het Netebekken. In het westelijk deel van Limburg en het oostelijk deel van Antwerpen en Vlaams-Brabant stijgen de waterpeilen sterk en bereiken ze alarmpeilen. Kritieke overstromingen zijn niet uitgesloten, blijkt uit de update (omstreeks 16.00 uur) van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM). De Dijle treedt nu al uit zijn oevers.