Guy Gilias tijdens zijn boekvoorstelling.
Volledig scherm
Guy Gilias tijdens zijn boekvoorstelling. © Vertommen

Apotheker Guy Gilias haalt mooie herinneringen op in zijn boek over Haasrode

In een afgeladen volle raadszaal van het gemeentehuis in Vaalbeek stelde voormalig apotheker Guy Gilias (74) zijn boek ‘Haasrode 1928-2018 De Pootefretters ontgroeien een gehucht’ voor. Iedere aanwezige hing aan de lippen van de auteur toen hij uitleg gaf over de creatie en de inhoud van zijn boek.

 1. Duizenden lichtgevende initiatieven dankzij #ZORGVOORLICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Duizenden lichtgeven­de initiatie­ven dankzij #ZORGVOOR­LICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Sinds de aankondiging van de lockdown, steekt Vlaanderen massaal het licht aan. Als teken van hoop en verbondenheid, met de tienduizenden zorgverleners die zich uit de naad werken en met iedereen die het nodig heeft. HLN en VTM NIEUWS worden overspoeld door een warme golf aan initiatieven, goed voor heel veel licht in donkere dagen. Doe ook mee en schrijf je hier in!
 2. Louis Tobback (sp.a) dient klacht in tegen subsidies voor WK Wielrennen in eigen stad: “Provincie koopt zich in voor VIP-gebeuren”
  PREMIUM
  Leuven

  Louis Tobback (sp.a) dient klacht in tegen subsidies voor WK Wielrennen in eigen stad: “Provincie koopt zich in voor VIP-gebeuren”

  Provincieraadslid Louis Tobback (sp.a) gaat een klacht indienen over de 100.000 euro subsidies van de provincie Vlaams-Brabant aan het WK Wielrennen. Opmerkelijk gegeven want dat wereldkampioenschap vindt plaats in zijn eigen thuisstad. “Wat mij betreft koopt de deputatie zich gewoon in voor het VIP-gebeuren rond het WK Wielrennen door deze subsidie te geven”, aldus de voormalige burgemeester van Leuven.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?