140 omgehakte bomen te koop in het Meerdaalwoud
Volledig scherm
140 omgehakte bomen te koop in het Meerdaalwoud © Vertommen

140 omgehakte bomen te koop in het Meerdaalwoud

In het Meerdaalwoud in Oud-Heverlee worden de stammen van 140 omgehakte bomen openbar verkocht. Zowel particulieren en bedrijven kunnen kunnen bieden op één of meerdere stammen. Na enkele experimenten in Frankrijk is dit de eerste houtmarkt van België.

0 reacties

  1. Politierechter in Leuven niet akkoord met beslissing in kortgeding over coronamaatregelen: “Precies of ik zou al die tijd onwettig gesanctioneerd hebben”
    PREMIUM
    Leuven

    Politie­rech­ter in Leuven niet akkoord met beslissing in kortgeding over coronamaat­re­ge­len: “Precies of ik zou al die tijd onwettig gesanctio­neerd hebben”

    Leuvense politierechter Cindy Van Dijck fronst de wenkbrauwen bij de hoerastemming waarin velen verkeerden na de uitspraak van de kortgedingrechter in Brussel gisteren. Die maakte komaf met de huidige coronamaatregelen, omdat die wettelijk niet gestoeld zouden zijn. “Precies of ik en mijn collega’s zouden al die tijd onwettig gesanctioneerd hebben.”
  2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
    Energie

    Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

    Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
  1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
    Play

    Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

  2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
    Play

    Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel