“Ik help je wel”: hartverwarmend moment tussen Lady Gaga en Liza Minnelli tijdens Oscars gaat de wereld rond

OscarsDit hartverwarmende moment tussen Lady Gaga en Liza Minnelli gaat de wereld rond. Door de gezondheidsproblemen waar Minnelli mee kampt, struikelt ze over haar woorden in haar speech. Lady Gaga snelt haar te hulp en verzekert haar dat ze goed bezig is. “Ik ben heel erg vereerd om te mogen presenteren met deze enige echte showbizzheld”, zegt ze tegen Liza. Het zorgt voor een grappig maar tegelijkertijd ook heel mooi moment, met een staande ovatie tot gevolg.

2 reacties

 • Carmen De Gussem

  12 maanden geleden
  Lady Gaga is een grote dame op elk gebied en krijgt niet altijd wat ze verdient o.a. haar rol in Gucci heeft ze schitterend vertolkt maar toch geen prijs.Wat een stem ,wat een lieve en volgens mij niet gespeeld ,zo mogen er meer zijn!
 • Sofie Sliggers

  12 maanden geleden
  Tja...fijne mensen, ze bestaan nog...lady Gaga = topzangeres en mens. Js
 1. Adil El Arbi in 'Freek blijft slapen' over opnames 'Batgirl': "Per dag nemen we zo'n 15 seconden op"
  BV
  5

  Adil El Arbi in 'Freek blijft slapen' over opnames 'Batgirl': "Per dag nemen we zo'n 15 seconden op"

  Voor de tweede keer gaat Freek Braeckman (43) op bezoek bij inspirerende landgenoten voor z'n podcast ‘Freek blijft slapen’. Eerste gastheer is Adil El Arbi (33), die op dat moment in Glasgow zit voor de opnames van ‘Batgirl’. Hij vertelt onder meer over hoe het is om maanden van huis te zijn en legt uit waarom hij en Bilall Fallah ‘Beverly Hills Cop 4' lieten schieten. “Ik zie mijn vrouw slechts om de veertien dagen.”