Een Oscarbeeld.
Volledig scherm
Een Oscarbeeld. © EPA

Academy overweegt om de Oscars uit te stellen

De Academy, de organisatie die jaarlijks de Oscars uitreikt, overweegt de ceremonie in februari 2021 uit te stellen vanwege de coronapandemie. Dat melden meerdere bronnen aan het vakblad Variety.

 1. Charlize Theron en Tom Hardy konden op set van ‘Mad Max: Fury Road' niet door één deur: “Ik had meer empathie moeten hebben”
  Celebrities

  Charlize Theron en Tom Hardy konden op set van ‘Mad Max: Fury Road' niet door één deur: “Ik had meer empathie moeten hebben”

  Actiefilm ‘Mad Max: Fury Road’ uit 2015 was een visueel spektakel dat veel fans voor zich wist te winnen, maar achter de schermen ging het er iets minder succesvol aan toe. Geruchten over spanningen tussen hoofdrolspelers Charlize Theron (44) en Tom Hardy (42) doen al langer de ronde, en blijken ook te kloppen. Dat geven beide acteurs toe in The New York Times.
 2. Van liefdesverdriet tot party-animal: zo bracht herboren Adele de laatste jaren in stilte door
  PREMIUM
  Celebrities

  Van liefdesver­driet tot par­ty-ani­mal: zo bracht herboren Adele de laatste jaren in stilte door

  Waar Adele enkele jaren geleden nog de aandacht trok van het grote publiek met haar hits, is er tegenwoordig meer aandacht voor het gewicht van de 32-jarige zangeres, of het gebrek daaraan. Op een korte tijd onderging ze een hele transformatie, maar achter de schermen speelde er zich nog veel meer af. Hoe zag het stille leven van de inmiddels herboren Adele eruit de laatste jaren?
 3. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Nancy uit 'Ik Vertrek' aangeslagen bij stinkende ontdekking
  Play

  Nancy uit 'Ik Vertrek' aangesla­gen bij stinkende ontdekking

 2. Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"