Voorzitter Patrick De Smedt (rechts) en secretaris Johan Maes
Volledig scherm
Voorzitter Patrick De Smedt (rechts) en secretaris Johan Maes © Tom Vierendeels

Voor ‘t eerst in geschiedenis van De Sjoeters geen lustrumviering: “Normaal gingen we Flight 90 twee dagen afhuren”

OpwijkAmateurvoetbalploeg VK De Sjoeters uit Opwijk blaast deze maand veertig kaarsjes uit. De club telt maar liefst honderd spelers binnen de ringen. Elk lustrum wordt normaal gezien uitbundig gevierd binnen de club en dat was nu niet anders. Discotheek Flight 90 was afgehuurd voor een groot feest met spelers, bestuur en sympathisanten, maar de coronamaatregelen gooien roet in het eten. “Volgend jaar komt er een feest voor onze 40+1”, knipoog voorzitter Patrick De Smedt, die al even veel jaar voorzitter is.

0 reacties

 1. Lid van beruchte ‘Vlotgrasbende’ riskeert 2 jaar cel na bedreigen van politieagent en zijn familie
  PREMIUM
  Dendermonde

  Lid van beruchte ‘Vlotgras­ben­de’ riskeert 2 jaar cel na bedreigen van politie­agent en zijn familie

  Said R. (20) uit Dendermonde, een gekend lid van de befaamde Vlotgrasbende, moet zich in de rechtbank verantwoorden voor het bedreigen van een agent en zijn familie. “’We zijn met veel en weten je familie wel te vinden’, riep hij. Deze bedreigingen werden ook gefilmd en verspreid via Snapchat”, klonk het in de rechtbank. De 20-jarige riskeert twee jaar cel.
 2. Kippen overleven watersnood langs Reedijk niet
  Merchtem

  Kippen overleven watersnood langs Reedijk niet

  Van de hemel naar de hel. Enkele dagen geleden stapten Henk Willocx en Christa Luypaert in het huwelijksbootje en beloofden ze elkaar trouw in goede en slechte tijden. En die laatste kwamen nu sneller dan gehoopt. Tijdens het hevige onweer dat over ons land trok, werd de tuin van het koppel omgevormd tot een grote poel. “Mijn kippen zijn verdronken en mijn vissen vond ik overal terug”, zucht hij. “Het is nu hopelijk duidelijk dat de verharding in het centrum moet stoppen, anders verhuis ik.”