Tom Van Biesen in het park achter Hof ten Hemelrijk waar dit weekend de wereldrecordpoging zal doorgaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Van Biesen in het park achter Hof ten Hemelrijk waar dit weekend de wereldrecordpoging zal doorgaan. © Tom Vierendeels

Tom (46) doet gooi naar wereldrecordpoging kubben: “24 uur aan één stuk het verslavende spelletje spelen”

Opwijk/MerchtemTom Van Biesen (46) uit Merchtem staat aan de vooravond van een stevige uitdaging. Als lid van het Pasar Actief Kubbteam Opwijk gaat hij 24 uur aan één stuk kubb spelen. De opbrengst gaat naar Kom Op Tegen Kanker. De man is niet aan zijn proefstuk toe en nam al deel aan het Belgisch kampioenschap en het wereldkampioenschap. “Maar ik heb me niet echt voorbereid”, zegt hij. “Het is geen wedstrijd en het zal aankomen op correct doseren.”

2 reacties

 • Tom van Nyen

  5 maanden geleden
  Succes Tom.
 • Helga Geuens

  5 maanden geleden
  Nooit van gehoord,van dat spel
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. ANPR-camera’s worden niet meer ingezet bestemmingsverkeer af te dwingen
  Asse

  AN­PR-camera’s worden niet meer ingezet bestem­mings­ver­keer af te dwingen

  Gedaan met GAS-boetes voor het negeren van het ‘uitgezonderd plaatselijk verkeer’ dat automatisch vastgesteld werd via de verschillende ANPR-camera’s. Daar kwam veel protest tegen omdat tal van inwoners en zelfstandigen een boete in de bus kregen. Daarnaast was het voor velen een huzarenwerkje om een route uit te stippelen die je geen boete opleverde. Oppositiepartij ZellikRelegem-Volk is tevreden: “De collateral damage was te groot”, zegt fractieleider Erik Beunckens.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.