De Russische supermarkt Mere in Opwijk.
Volledig scherm
De Russische supermarkt Mere in Opwijk. © Tom Vierendeels

Russische supermarkt Mere sluit vier maanden na opening alweer de deuren in Opwijk

OpwijkDrie maanden na de opening kondigt de Russische supermarkt Mere aan dat het filiaal in Opwijk de deuren zal sluiten. “Commercieel onvoldoende rendabel”, klinkt het. Maar of dit het einde van Mere in België betekent is twijfelachtig. De groep laat weten nog altijd tien winkels te willen openen in ons land, maar dan wel in de grote steden.

84 reacties

 • Christine Laevers

  3 maanden geleden
  Dit is een principekwestie en iedereen kan zelf beslissen. Die vrijheid hebben we. Ik wil wel weten wie exact achter die keten staat en de 'via via' en of die producten de Europese voedingsreglementen respecteren. Heel belangrijk is die keten niet. Die maakt geen enkel verschil in wat er gaande is.
 • Cecarine De Smet

  3 maanden geleden
  Mijn principe is : ik steun geen Russisch gezinde winkel!
 • Luc Eeckelaert

  3 maanden geleden
  Koop Belgisch en betaal minder belastingen, nadenkertje.
 • Ben Van Steenwinkel

  3 maanden geleden
  Niet alle supermarkten verdienen het woord super. Low cost outlet lijkt mij toepasselijker.
 • Eddy Wanzeele

  3 maanden geleden
  Jan Tobback goed bezig.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.