Rechts bevindt zich het getroffen Asbeekhof, maar Leirekenhof (links) lijkt van buitenaf een kopie van het andere gebouw, al gebeurde de oplevering met enkele jaren verschil. Er wordt onderzocht of er zich ook problemen in het Leirekenhof stellen.
Volledig scherm
Rechts bevindt zich het getroffen Asbeekhof, maar Leirekenhof (links) lijkt van buitenaf een kopie van het andere gebouw, al gebeurde de oplevering met enkele jaren verschil. Er wordt onderzocht of er zich ook problemen in het Leirekenhof stellen. © VTM NIEUWS

Nadat zware brand appartementsgebouw in as legde: gemeente gaat behoedzamer omspringen met uitdelen van vergunningen

OpwijkDe gemeente Opwijk zal in de toekomst nog meer op haar hoede zijn bij het toekennen van vergunningen voor appartementsgebouwen. Hoe de brand zich afgelopen vrijdag heeft kunnen verspreidden; houdt ook burgemeester Inez De Coninck (N-VA) bezig. “Je denkt er zelfs aan om even geen vergunningen meer af te leveren.”

1 reactie

 • pierre bellemans

  4 weken geleden
  Geen individuele spanten, leidingen verluchtingen? Geen compartimenteringen?
 1. Dronken bestuurder rijdt meermaals tegen slagboom van ziekenhuis en wordt nadien op spoed afgezet
  Dendermonde

  Dronken bestuurder rijdt meermaals tegen slagboom van ziekenhuis en wordt nadien op spoed afgezet

  Carlos D. uit Dendermonde moet zich verantwoorden in de politierechtbank na enkele dronken capriolen met de wagen. De man reed in juni 2020 naar het ziekenhuis in Dendermonde om er iemand te gaan bezoeken. Toen hij de parking opreed kon hij echter geen ticketje bemachtigen om binnen te rijden. Hij reed meermaals tegen de slagbomen aan en bleek zwaar onder invloed te zijn van alcohol.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije