Het MAI wil Strafste School van Vlaanderen worden. Hier moeten de leerlingen zo snel mogelijk een geschenkje inpakken.
Volledig scherm
Het MAI wil Strafste School van Vlaanderen worden. Hier moeten de leerlingen zo snel mogelijk een geschenkje inpakken. © Mozkito

Maria Assumpta Instituut (MAI) finalist in MNM-wedstrijd ‘Strafste School van Vlaanderen’

Het Maria Assumpta Instituut van Opwijk is finalist in de MNM-wedstrijd Strafste School van Vlaanderen. De leerlingen moesten zopas een reeks proeven afleggen, onder streng toezicht van een jury van MNM.

0 reacties

 1. Gemeente sluit overeenkomst van 70.000 euro rond bouw brandweerkazerne: “Enige manier om werken nog dit jaar klaar te krijgen”
  PREMIUM
  Buggenhout

  Gemeente sluit overeen­komst van 70.000 euro rond bouw brandweer­ka­zer­ne: “Enige manier om werken nog dit jaar klaar te krijgen”

  70.000 euro extra. Dat is wat het schepencollege van Buggenhout zal betalen aan de aannemer die bezig is met de bouw van de nieuwe brandweerkazerne in Buggenhout. Het keurde daarvoor een zogeheten ‘dading’ goed. “Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat het dossier uit het slop geraakt en we nog dit jaar eindelijk een nieuwe kazerne hebben”, zegt burgemeester Pierre Claeys (CD&V). De oppositiepartijen zijn kritisch over de overeenkomst.
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel