Leveranciers van hoeveproducten uit de verschillende Vlaamse regio's rond Brussel verzamelden in het Proefcentrum Pamel voor de voorstelling van het project.
Volledig scherm
Leveranciers van hoeveproducten uit de verschillende Vlaamse regio's rond Brussel verzamelden in het Proefcentrum Pamel voor de voorstelling van het project. © Foto Mozkito

Landbouwers willen Brussel veroveren

REGIOIn het Proefcentrum van Pamel werd deze week het project Brussel Lust voorgesteld. Via dat project wil de provincie Vlaams-Brabantse hoeveproducten aanprijzen in de hoofdstad.

  1. Stadsbestuur stelt oplossing voor heisa rond overdekte padelterreinen Bakkerstraat voor: “Hopen tegemoet te komen aan zorgen buurtbewoners”
    PREMIUM
    Grembergen/Dendermonde

    Stadsbe­stuur stelt oplossing voor heisa rond overdekte padelter­rei­nen Bak­kerstraat voor: “Hopen tegemoet te komen aan zorgen buurtbewo­ners”

    Het stadsbestuur van Dendermonde communiceert over een mogelijke oplossing voor de heisa rond de overdekte padelterreinen in de Bakkerstraat in Grembergen. Nadat buren bekend maakten dat ze klacht zullen indienen wegens bouwovertreding, kregen omwonenden een bewonersbrief in de bus. De stad ziet heil in de verplaatsing van de overkapping, die nu te dicht bij de bewoning staat. Vraag blijft hoe de buurt zal reageren als de padelclub hiervoor verplicht een bouwvergunning aanvraagt.