Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Mozkito

Hulpdiensten rukken uit voor rookontwikkeling aan woning

OpwijkDe hulpdiensten werden dinsdagochtend opgeroepen nadat er rookontwikkeling aan een woning in de Klei werd vastgesteld. Ter plaatse aangekomen bleek het gelukkig om loos alarm te gaan.

0 reacties

 1. Fietsersbond eist verhoging budget voor veilig schoolverkeer: “Voor meer fietsplezier en minder fietsangst bij schoolgaande kinderen”
  Dendermonde

  Fietsers­bond eist verhoging budget voor veilig schoolver­keer: “Voor meer fietsple­zier en minder fietsangst bij schoolgaan­de kinderen”

  De Fietsersbond van Dendermonde eist dat het Dendermondse stadsbestuur het budget voor meer fietsveiligheid verhoogt. De organisatie baseert zich voor die vraag op een analyse van de Schoolroutekaart uit 2018. “De knelpunten die daarin opgesomd worden, zijn nog altijd niet verbeterd”, klinkt het. “Al te vaak is het aan de fietsers om maar op te letten.”
 2. Eerste steenlegging voor Hof Van Saeys: “Feestelijke start voor stadsvernieuwingsproject”
  Dendermonde

  Eerste steenleg­ging voor Hof Van Saeys: “Feestelij­ke start voor stadsver­nieu­wings­pro­ject”

  Op de site waar projectontwikkelaar Uplace en aannemer Cordeel de nieuwe stadswijk Hof van Saeys doen verrijzen, vond vrijdagmiddag de officiële eerste steenlegging plaats. Daarmee werd het startschot gegeven van dit bijzondere stadsvernieuwingsproject. Ruim honderd appartementen en groene omgeving tussen Oude Vest en Dijkstraat moeten tegen de zomer van 2023 klaar zijn.
 1. Nieuwe brandweerkazerne verrijst uit de grond: “Eind volgend jaar neemt korps zijn intrek”
  Dendermonde

  Nieuwe brandweer­ka­zer­ne verrijst uit de grond: “Eind volgend jaar neemt korps zijn intrek”

  Het gaat hard voor de bouw van de nieuwe brandweerkazerne aan de Oude Vest in Dendermonde. De bouw verrijst in sneltempo uit de grond en daar hoort ook een officiële eerststeenlegging bij. Al werd die vervangen door een ‘eerste kolomzetting’. “Ons brandweerkorps heeft iets om naar uit te kijken”, zegt burgemeester Piet Buyse (CD&V). “Eind volgend jaar hebben ze hier hun nieuwe thuis.”