Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Mozkito

Hulpdiensten rukken uit voor rookontwikkeling aan woning

OpwijkDe hulpdiensten werden dinsdagochtend opgeroepen nadat er rookontwikkeling aan een woning in de Klei werd vastgesteld. Ter plaatse aangekomen bleek het gelukkig om loos alarm te gaan.

0 reacties

 1. WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Asse (al) wakker van de Rode Duivels? “Het verschil tussen een zomers en winters WK is enorm”
  PREMIUM
  Asse

  WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Asse (al) wakker van de Rode Duivels? “Het verschil tussen een zomers en winters WK is enorm”

  Over twee maanden spelen onze Rode Duivels het WK voetbal in Qatar, maar daar lijkt Asse op dit ogenblik nog niet echt wakker van te liggen. Dat blijkt uit een rondvraag. De energiecrisis maakt iedereen heel voorzichtig, maar ook een andere factor kan grote parten spelen. “Wie wil er nu buiten voetbal kijken wanneer het sneeuwt?”, klinkt het. Wordt het een winters voetbalfeest in mineur? Of valt er toch iets uit de bus?
 1. Vrienden en familie organiseren ‘Ride for Dylan’ die in het verkeer om het leven kwam: “Zo blijven we hem herdenken en nooit vergeten”
  PREMIUM
  Schoonaarde

  Vrienden en familie organise­ren ‘Ride for Dylan’ die in het verkeer om het leven kwam: “Zo blijven we hem herdenken en nooit vergeten”

  In Schoonaarde werd op zondag de tweede editie van ‘Ride for Dylan’ georganiseerd. Dylan kwam twee jaar geleden om het leven bij een tragisch verkeersongeval in de Langestraat in Schoonaarde. Hij was toen onderweg naar Fien en Julien, twee van zijn vrienden. “Hij overleed op 300 meter van ons, maar we willen hem jaarlijks herdenken met deze wielerwedstrijd", zegt Fien De Paepe.
 2. 2.300 kiekenpoten vliegen door de lucht: “Dit keer gooien we zelf want wij zijn jarig”
  londerzeel

  2.300 kiekenpo­ten vliegen door de lucht: “Dit keer gooien we zelf want wij zijn jarig”

  2.300 kiekenpoten, 200 braadkippen, 1 gouden juweel en veel plezier. Dat is in een notendop samengevat het weekend in Londerzeel. De Orde van de Kiekenpoot was enthousiaster dan ooit want liefst twee keer moesten ze de zo succesvolle kiekenpootworp overslaan. “Zo fijn om iedereen terug te zien genieten.” Inderdaad enkele honderden mensen stonden terug trouw op post om zoveel mogelijk kiekenpoten te verzamelen.