Zaakvoerster Griet Daelemans krijgt een cheque ter waarde van 500 euro uit handen van UNIZO-directeur Nancy Van Espen. Ook schepen Johan Deleu en burgemeester Albert Beerens tekenden present.
Volledig scherm
Zaakvoerster Griet Daelemans krijgt een cheque ter waarde van 500 euro uit handen van UNIZO-directeur Nancy Van Espen. Ook schepen Johan Deleu en burgemeester Albert Beerens tekenden present. © Foto Mozkito

'Havermout in een cup' levert titel 'Starter van het Jaar' op

OPWIJKKarma Karma, een webshop die gezonde havermout in een cup verkoopt, is uitgeroepen tot Vlaams-Brabantse 'Starter van het Jaar'. Zaakvoerster Griet Daelemans wint een geldprijs van 500 euro.

  1. Stijging van aantal besmettingen in Opwijk op zondag 18 oktober

    Stijging van aantal besmettin­gen in Opwijk op zondag 18 oktober

    In Opwijk zijn er op één dag 9 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 65 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Opwijk komt dat getal nu op 441 te liggen. Opwijk heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.