Van Langenhove arriveerde iets na 9 uur aan de sporthal van Opwijk.
Volledig scherm
Van Langenhove arriveerde iets na 9 uur aan de sporthal van Opwijk. © Mozkito

Dries Van Langenhove (VB) brengt stem uit: “Dit is een strijd van David tegen Goliath, maar ik voel dat we een goed resultaat gaan neerzetten”

Vlaams Belang-lijsttrekker Dries Van Langenhove (26) arriveerde vanmorgen, iets na 9 uur, aan de sporthal in Opwijk om zijn stem uit te brengen. “Dit is een strijd van David tegen Goliath.”

 1. Niet iedereen opgezet met heraanleg De Bruynkaai: “Vergroening goed en wel, maar weer tientallen parkeerplaatsen minder in stad”
  Dendermonde

  Niet iedereen opgezet met heraanleg De Bruynkaai: “Vergroe­ning goed en wel, maar weer tientallen parkeer­plaat­sen minder in stad”

  Het plan ‘Epicentrum’ voor een heraanleg en heropwaardering van de De Bruynkaai in Dendermonde oogst niet overal applaus. Dat er opnieuw een pak parkeerplaatsen zullen verloren gaan voor het stadscentrum zet kwaad bloed. “Wat ben je met vergroening als dat leidt tot een parkeercatastrofe?”, klinkt het. “Dit treft inwoners, werkende mensen, klanten van onze middenstand en toeristen.”
 2. Bestuurder bestelwagen getuigt na horrorcrash met inbrekers op E19: “Ik dacht dat ik mijn kindje van 5 maanden oud nooit meer zou zien”
  Play
  PREMIUM
  Machelen/Buggenhout

  Bestuurder bestelwa­gen getuigt na horror­crash met inbrekers op E19: “Ik dacht dat ik mijn kindje van 5 maanden oud nooit meer zou zien”

  Wat pijn in de borst, een schaafwonde aan het scheenbeen en wat verwondingen in het gezicht: dat houdt de 38-jarige Stevy Di Legami uit Buggenhout over aan zijn horrorcrash met drie inbrekers op de E19 in Machelen. Als gewezen motorracer is hij wel wat gewoon, maar toen hij dinsdagmiddag de spookrijdende dieven tegen hoge snelheid op zich af zag komen, keek hij de dood in de ogen. “In twee seconden tijd flitste mijn hele leven voorbij”, getuigt hij.