Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Burgemeester geschrokken door vertrek van Affligem, “site kan wel strategisch belangrijke locatie zijn””

OpwijkDe sluiting van de brouwerij van Alken-Maes in Opwijk komt in de gemeente aan als een donderslag bij heldere hemel. Ook burgemeester Inez De Coninck (N-VA) werd pas woensdagnamiddag ingelicht door de bierproducent. “De brouwerij betekende altijd veel voor onze gemeente en onze inwoners”, zegt ze. “Op verschillende vlakken droeg ze haar steentje bij aan onze gemeenschap. Maar ook het Affligembier ligt de Opwijkenaren nauw aan het hart.”

0 reacties

  1. Maak kennis met de 46 dragers van het Ros Beiaard, één voor één:  “Duizend kilo op de schouders, dat voel je in elke vezel van je lijf”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Maak kennis met de 46 dragers van het Ros Beiaard, één voor één: “Duizend kilo op de schouders, dat voel je in elke vezel van je lijf”

    Geen Ros Beiaardommegang zonder Pijnders. Deze stoere mannen torsen het Dendermondse Peirt door de straten, laten het galopperen en steigeren. Ook al tillen ze daarvoor duizend kilo op de schouders. Tijd om hen voor te stellen, één voor één. Wie schuilt er precies onder dat prachtige kleed van het Ros? Maak kennis met dé helden van de stad, die zich al maanden voorbereiden op hun zware taak.