OPWIJK: Eeksken
Volledig scherm
OPWIJK: Eeksken © Google Streetview

Asverschuiving met betonblokken in Eeksken moet verkeersveiligheid verhogen

Het gemeentebestuur laat op het Eeksken een asverschuiving plaatsen om de verkeersveiligheid te verhogen.

0 reacties

 1. Zevenkoppige coverband in volle voorbereiding voor show tijdens Vicaris Village: “Meezingavond moet op en top Dendermonds gebeuren worden”
  Dendermonde

  Zevenkoppi­ge coverband in volle voorberei­ding voor show tijdens Vicaris Village: “Meezing­avond moet op en top Dender­monds gebeuren worden”

  Er kan in Dendermonde niet alleen gevierd worden op de dag van de Ros Beiaardommegang zelf. Al van woensdagavond opent Vicaris Village voor vier festivalavonden. En vrijdagavond 27 mei moet een op en top Dendermondse avond worden. Dankzij de zevenkoppige live band The Return of A Clown en dertien Dendermondse gastartiesten. “En iedereen mag meezingen”, zegt Pascal Putteman, stuwende kracht achter het initiatief.
 2. Van Vijverfestival in Dilbeek tot Het Groot Verlof in Leuven: op deze Vlaams-Brabantse en Brusselse festivals kan jij deze zomer knallen
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van Vijverfes­ti­val in Dilbeek tot Het Groot Verlof in Leuven: op deze Vlaams-Brabantse en Brusselse festivals kan jij deze zomer knallen

  Geen tickets kunnen bemachtigen voor Rock Werchter? Vind je Paradise City in Perk net iets té groot? Zet dan deze kleine lokale festivals in Vlaams-Brabant in je agenda! Van oerdegelijke Belgische bands op Rock Ternat in het Pajottenland tot familiefestival Lolands in Scherpenheuvel-Zichem. Ontdek op welke festivals jij deze zomer kunt feesten.