(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © getty

15 maanden cel voor lid OKay-bende

OpwijkEen man die betrokken was bij een resem winkeldiefstallen is veroordeeld tot 15 maanden cel. De man maakte deel uit van een bende die zich richtte op OKay-warenhuizen. 

 1. Beklaagde die met 146 per uur door bebouwde kom vliegt krijgt kans om cursus bij VIAS te volgen
  Lebbeke

  Beklaagde die met 146 per uur door bebouwde kom vliegt krijgt kans om cursus bij VIAS te volgen

  Een man uit Lebbeke stond dinsdagochtend terecht in de politierechtbank nadat hij in de Baasrodestraat, waar maar 50 kilometer per uur is toegelaten, geflitst werd met een snelheid van maar liefst 146 kilometer per uur. Zijn advocaat vroeg of de man eerst een cursus bij VIAS mocht volgen om te werken aan zijn rijgedrag. De rechter ging hier op in en stelde de zaak uit tot volgend jaar.
 2. Slagerij Saerens biedt voor feestdagen geen bereide gerechten aan: “Haal af bij de lokale restaurants want zij hebben het nodig”
  PREMIUM
  Opwijk

  Slagerij Saerens biedt voor feestdagen geen bereide gerechten aan: “Haal af bij de lokale restau­rants want zij hebben het nodig”

  Sven Saerens (36) van de gelijknamige slagerij langs de Steenweg op Vilvoorde in Opwijk lanceert een opmerkelijk initiatief. Terwijl de meesten in deze periode ervoor zorgen zoveel mogelijk hun graantje te kunnen meepikken gaat hij zijn aanbod net inperken. “Bereide gerechten bieden we dit jaar niet aan”, zegt hij. “In plaats daarvan roepen we op om af te halen bij lokale restaurants. Zij hebben het nodig.”
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt