Lieven Boeve.
Volledig scherm
PREMIUM
Lieven Boeve. © Didier Verbaere

ONZE OPINIE. “Je dreigt niet met een schoolsluiting, je voorkomt ze”

12 reacties

 • Joeri Janssens

  4 dagen geleden
  Dat is echt gemakkelijke praat vanuit een ivoren toren.
 • Jonny Van den Bruel

  4 dagen geleden
  Bij een tekort aan financiële middelen voor (peperdure) energie of te weinig leerkrachten of voedingsmiddelen of ... moeten we direct prioriteiten stellen, soms best heel drastische, en tijdelijk (!) anders leven, onderwijzen, winkelen, wonen, op vakantie gaan, ... Een zure appel, maar we zullen er veel sterker en misschien zelfs wijzer uitkomen. In team creatief naar betaalbare en efficiënte oplossingen zoeken geeft vaak de meeste voldoening voor iédereen.
 • Michael Van Acker

  4 dagen geleden
  Al decennia spreekt men over belastingshervorming. Weg met alle achterpoortjes, belastingvermindering en gefoefel. Maak daar es werk van politici!
 • Jozef Van Vaerenbergh

  4 dagen geleden
  Dat er een moment ging komen dat schoolgebouwen niet meer te verwarmen zijn hebben we al ruim 25 jaar zien aankomen. Zelfs bij nieuwbouw uit die tijd was verwarming zeker niet prioritair. Wel bij zeggen dat het grootste probleem voor inrichtende machten altijd al budgettair lag. Nieuwbouw nu zou verplicht moeten beschikken over vloerverwarming maar dat is nu juist het duurste systeem.
 • bob jansens

  4 dagen geleden
  Lieven Boeve, zou beter de klassieke normen en waarden (waaronder kwaliteitsvol onderwijs) van het Katholieke onderwijs in ere herstellen in plaats van ze verder af te breken. Met de visie van Boeve heeft het Katholieke onderwijs weldra geen bestaansreden meer
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. ONZE OPINIE. “Gevonden! Een nieuw CD&V-boegbeeld voor Antwerpen!”
  PREMIUM
  10

  ONZE OPINIE. “Gevonden! Een nieuw CD&V-boeg­beeld voor Antwerpen!”

  Zoeken ze bij CD&V nog een boegbeeld voor Antwerpen? Want meer dan Annelies Verlinden voelt deze vrouw zich duidelijk geroepen: Cathy Berx. De Antwerpse gouverneur snijdt tegenwoordig haar christendemocratische collega uit West-Vlaanderen Carl Decaluwé te pas en te onpas de pas af in de drang om ons leven in een betere plooi te leggen. Pizzadozen tellen in tijden van pandemie, de toegang tot recreatiedomeinen beperken in tijden van vandalisme of het hervormen van de waterfactuur in tijden van droogte? Cathy Berx is your woman!