Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONZE OPINIE. “Een inflatie van 10%, een begrotingstekort van bijna 30 miljard euro en een energiecrisis van jewelste. Maar waar is de ernst?”

58 reacties

 • Emiel Van Roost

  2 maanden geleden
  Ernst is er niet in deze regering onder het toeziende oog van P. Magnette.
 • Rudi Adriaensen

  3 maanden geleden
  Dit is nog maar het begin , kijk naar Canada,Reuters meld een gigantische inflatie en hier zal het niet anders zijn nu zegt EU dat er voedseltekort zal zijn,door Rusland ! als 2% de ganse voedselvoorraad in het gedrang brengt dan stel ik mij vragen maar dat Europa boeren onteigend en 50% wil afvoeren voor stikstof en als dat niet genoeg was is ook de glasbouw aan de beurt dus ik zou zeggen stop uw kast vol eten want er zal niets meer zijn alleen zal u veel schrik moeten hebben voor plunderingen
 • Mady Vermeulen

  3 maanden geleden
  Kelly Verlinden, correctie! De Vlaamse regering met de N-VA, VLD en CD&V doen het wat betreft de begroting stukken beter dan Vivaldi met zeven loozerspartijtjes, en ook véél beter dan de Waalse en Brusselse regering.
 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  De Vlaamse regering gaf vorig jaar wel een paar miljard corona steun en nog eens +7 miljard extra aan subsidies aan bedrijven. Dat laatste was zelfs een stijging van 5,4% tegenover het jaar daar voor. Als het voor hun achterban van bedrijven en zelfstandigen is dan hebben ze een gat in hand. Als het voor de burger is hebben ze vooral twee grote graaihanden. Willen ze de extra inkomsten aan taksen en BTW door de inflatie voor zichzelf houden en vinden nog wat nieuwe graaimomenten uit.
 • Emiel Van Roost

  3 maanden geleden
  Hoelang moeten wij het nog verdragen dat die ps ons de dieperik in sleurt?