Zuhal Demir (N-VA) op Twitter: "De federale regering trachtte de Vlaamse wetgeving te omzeilen. Niet dus. No pasarán is no pasarán. Regels gelden er voor iedereen. Ook voor mevrouw De Moor."
Volledig scherm
PREMIUM
Zuhal Demir (N-VA) op Twitter: "De federale regering trachtte de Vlaamse wetgeving te omzeilen. Niet dus. No pasarán is no pasarán. Regels gelden er voor iedereen. Ook voor mevrouw De Moor." © BELGA / BELGA / Vertommen

ONZE OPINIE. “Boodschap aan ministers: samenwerken en oplossingen zoeken, dát is waarvoor u gekozen bent”

Hoe denken we ooit nog een probleem in dit land opgelost te krijgen als de minister van de ene regering haar vreugde niet op kan omdat ze de staatssecretaris van een andere regering in de kant heeft gereden? Boodschap aan ministers: samenwerken en oplossingen zoeken, dát is waarvoor u gekozen bent.

7 reacties

 • Yolande MARIS

  2 maanden geleden
  Nee,er is geen oplossing zolang onze slippendragers zich in alle bochten wringen om de EU kopstukken te behagen.Onze politici zijn de schuldigen ,ze hebben eigen volk in de afgrond gesmeten door het Marakesh akkoord te ondertekenen,nu moeten we niet alleen iedereen onderhouden ,maar nog een boete erbovenop betalen als het de spuigaten uitloopt en het niet meer lukt.Bedankt dames en heren die hun postje bij de EU verzekert hebben door zogezegd aan de goede kant van de geschiedenis te staan.
 • Jos Van De Plas

  2 maanden geleden
  Dat iedereen zijn gezond verstand gebruikt, ook de burgers die bij elk probleem de verantwoordelijkheid afschuiven op een ander.
 • Louis Momme

  2 maanden geleden
  Samenwerken en oplossingen zoeken kunnen die dames en heren nu juist niet. Egotrippers en graaiers zijn het.
 • jan boden

  2 maanden geleden
  CD&V heeft N-VA bedrogen door in Vivaldi te stappen dus dat moeten ze nu maar eens lekker voelen. Normaal toch ?
 • Emilia Van Steen

  2 maanden geleden
  Demir treft hier geen schuld. De Moor had beter haar huiswerk moeten doen. Hoe heeft ze die locatie gevonden? eventjes Google earth consulteren voor voldoende plek voor een paar honderd containers, zoals er even geleden booking.com werd geconsulteerd om een te klein hotel te misleiden en vol te proppen met asielzoekers. Klassiek gebroddel noem ik dit: beslissen, tam tam maken, borst vooruitsteken en dan 'moeten' nadenken...