Bernd was erg fier op zijn scooter maar gisterochtend verongelukte hij ermee op weg naar school.
Volledig scherm
Bernd was erg fier op zijn scooter maar gisterochtend verongelukte hij ermee op weg naar school. © RV

"Hij was het zonnetje van de klas"

De 17-jarige V.D.B. uit Opglabbeek is gisterochtend op weg naar school verongelukt in Bree. De bromfietser werd opgeschept door een wagen en stierf ter plaatse. "Hij was het zonnetje van onze klas", vertellen zijn klasgenoten.

 1. Zero Zero wordt grootste terras van Maasmechelen: “Klanten zijn voor anderhalf uur welkom, zodat iedereen een kans krijgt”
  Maasmechelen

  Zero Zero wordt grootste terras van Maasmeche­len: “Klanten zijn voor anderhalf uur welkom, zodat iedereen een kans krijgt”

  Grand Café Zero Zero maakt zich klaar om zaterdag de deuren te openen. Figuurlijk dan, want het zal met een terras moeten en dat wordt meteen de grootste van vrijwel het hele Maasland. “Bij goed weer kunnen we 240 mensen in één keer bedienen”, zegt uitbater Engin, die in één ruk Shopping Center M2 bedankt voor het openstellen van het plein.
 2. Waar Claudia Guarraci haar eerste terrasje zal doen?: “Bij Roots Bar, waar je vanaf de rooftopbar uitkijkt op Genk-centrum”
  PREMIUM
  Genk

  Waar Claudia Guarraci haar eerste terrasje zal doen?: “Bij Roots Bar, waar je vanaf de rooftopbar uitkijkt op Gen­k-cen­trum”

  Dit weekend is het zover: dan mogen de horecazaken na maanden wachten eindelijk hun terrassen heropenen. Iets waar Claudia Guarraci (31) – bekend van het VTM-programma ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant – voor staat te popelen. De Genkse weet dan ook al naar welk adresje ze voor het eerst zal afzakken: Roots Bar, gelegen aan de Europalaan in Genk. Goed om weten: “De uitbater heeft pas nieuwe cocktails op de kaart gezet.”
 1. Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"
  Play
  Lady Bouwers

  Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"

 2. 200 meter lange brug wordt door hartje Rotterdam vervoerd
  Play

  200 meter lange brug wordt door hartje Rotterdam vervoerd