Uiteindelijk liet de messentrekker zich al bij al gemakkelijk inrekenen op het Gemeenteplein in Oostrozebeke.
Volledig scherm
Uiteindelijk liet de messentrekker zich al bij al gemakkelijk inrekenen op het Gemeenteplein in Oostrozebeke. © RV

Verdachte steekpartij op appartement in Oostrozebeke aangehouden

OostrozebekeNa de steekpartij op een appartement in het centrum van Oostrozebeke zondagnamiddag is de 42-jarige verdachte dinsdag door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van poging doodslag. Het slachtoffer liep een geperforeerde long op.

  1. Cinthy wil lievelingshond Laika met operatie redden: “Zij was er op moeilijke momenten voor mij. Nu wil ik er voor haar zijn”
    PREMIUM
    Izegem

    Cinthy wil lievelings­hond Laika met operatie redden: “Zij was er op moeilijke momenten voor mij. Nu wil ik er voor haar zijn”

    Dat een band tussen baasje en huisdier immens sterk kan zijn bewijzen Cinthy Waegebaert en haar hond Laika. De Izegemse heeft een chronische ziekte waardoor ze niet optimaal meer kan bewegen, maar vindt dankzij haar Mechelse herder nog veel levensvreugde. Alleen sukkelt Laika al een eind met zijn knieën en dringt een operatie zich op. Cinthy hoopt met een steunactie nu genoeg geld op te halen om dat mogelijk te maken. “Anders moet ik hem laten inslapen en dat kom ik nooit te boven”, klinkt het.