Op 3 september kan je naar een opendeurnamiddag bij de politiezone MIDOW, in het hoofdkantoor langs de Wielsbekestraat in Oostrozebeke.
Volledig scherm
Op 3 september kan je naar een opendeurnamiddag bij de politiezone MIDOW, in het hoofdkantoor langs de Wielsbekestraat in Oostrozebeke. © PZ MIDOW

Veel demonstraties maar ook oog voor rekrutering op opendeurdag PZ MIDOW

Oostrozebeke/Meulebeke/Ingelmunster/Dentergem/WielsbekeHet is nog wel even, maar de opendeurdag van de politiezone MIDOW is allicht iets om al in je agenda te zetten. Op zaterdagnamiddag 3 september is het zover.

  1. Neem zondag op Open Bedrijvendag een kijkje in het nieuwe politiehuis in Waregem: “Ga over de kop in onze tuimelwagen of ervaar hoe het is om dronken te rijden”
    Waregem/Zwevegem/Avelgem/Spiere-Helkijn/Anzegem

    Neem zondag op Open Bedrijven­dag een kijkje in het nieuwe politie­huis in Waregem: “Ga over de kop in onze tuimelwa­gen of ervaar hoe het is om dronken te rijden”

    Het nieuwe gebouw van politiezone Mira in Waregem is dan wel al bijna twee jaar in gebruik, op zondag 2 oktober krijgt het publiek de kans om er een kijkje te nemen op Open Bedrijvendag, net zoals dat ook in Menen gebeurt bij de politiezone Grensleie. Er zijn infostanden, demo’s, maar ook een politiedorp met drones, snelle interventievoertuigen, politiepaarden, een tuimelwagen,…