Verzorger Chris De Vos kon Remco Evenepoel als één van de eerste feliciteren na het behalen van zijn wereldtitel in Wollongong.
Volledig scherm
PREMIUM
Verzorger Chris De Vos kon Remco Evenepoel als één van de eerste feliciteren na het behalen van zijn wereldtitel in Wollongong. © rv

Soigneur Chris ‘Foxie’ De Vos stond op de eerste rij toen Remco Evenepoel wereldkampioen werd: “Amper twee uur geslapen, want we hadden iets te vieren”

OostrozebekeLuttele seconden nadat Remco Evenepoel in Wollongong als wereldkampioen over de finishlijn reed kreeg hij al een hartelijke knuffel van Chris ‘Foxie’ De Vos. De Oostrozebeekse verzorger van Belgian Cycling volgt hem en zijn teamgenoten al enkele jaren en genoot samen met hem van zijn glorieuze overwinning en van “twee fantastische wielerweken” Down Under.

  1. Brandende printer start van oefening in Het Reuzenhuis in Tielt: “Met échte rook en de brandweer, geen routine-oefening”
    Tielt

    Brandende printer start van oefening in Het Reuzenhuis in Tielt: “Met échte rook en de brandweer, geen routine-oefening”

    In Freinetschool Het Reuzenhuis in Tielt is donderdag kort na de middag brand uitgebroken in het printerlokaal. Gelukkig was het slechts de start van een scenario van een brandweeroefening en de apotheose van een project van klas 4 rond de veiligheidsdiensten. “Met echte rook, je zag de spanning op de gezichten van de leerlingen”, aldus directeur Jeffrey DeConinck.