De nieuwe keukens van de bejaardenwoningen.
Volledig scherm
De nieuwe keukens van de bejaardenwoningen. © rv

Oostrozebeke plaatst nieuwe keukens in bejaardenwoningen

OostrozebekeHet gemeentebestuur van Oostrozebeke gaat nieuwe keukens plaatsen in de bejaardenwoningen in zijn beheer. De oppositie hekelt dat sommige keukens nog geen twee jaar oud zijn en nu al vervangen worden.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Koop eens de Hallentoren of Huis Mulle de Terschueren: ook Tielt krijgt nu eigen versie van Monopoly
  Tielt

  Koop eens de Hallento­ren of Huis Mulle de Terschue­ren: ook Tielt krijgt nu eigen versie van Monopoly

  Een hotel bouwen in de Kortrijkstraat of de Hallentoren kopen? Het kan straks, want Tielt krijgt dit najaar een eigen versie van het gezelschapsspel Monopoly. Tieltenaars mogen het laatste spelvakje zelf invullen door te stemmen voor hun favoriete vereniging. Drijvende kracht is Pieter Baesen van Wouters Kwaliteitsvis. De opbrengst gaat naar de kinderafdeling van het Sint-Andriesziekenhuis.