Schepen van Openbare Werken en Mobiliteit Olivier De Marez (Oostrozebeke.nu) aan de vernieuwde dorpskern van Oostrozebeke.
Volledig scherm
Schepen van Openbare Werken en Mobiliteit Olivier De Marez (Oostrozebeke.nu) aan de vernieuwde dorpskern van Oostrozebeke. © vdi

Oostrozebeekse dorpskern steekt drie maanden eerder in het nieuw: “Dankzij het goede weer en de ijver van de aannemer”

OostrozebekeHet gebeurt vaker wel dan niet dat wegenwerken al eens vertraging oplopen, vaak tot frustratie van omwonenden en betrokkenen. Niet zo in Oostrozebeke, waar de dorpskernvernieuwing er zo goed als op zit. Drie maanden eerder dan verwacht en dus konden wagens afgelopen weekend voor het eerst in ruim een jaar terug de centrale doortocht in gebruik nemen.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.