Mario Vandeputte wil de Fiertelmeers met de mountainbike bedwingen, Wouter Vanhee wil al lopend en wandelend aan 8.848 hoogtemeters raken. Op die manier voltooien ze de Everesting-challenge.
Volledig scherm
PREMIUM
Mario Vandeputte wil de Fiertelmeers met de mountainbike bedwingen, Wouter Vanhee wil al lopend en wandelend aan 8.848 hoogtemeters raken. Op die manier voltooien ze de Everesting-challenge. © Maxime Petit

Oostrozebeeks duo waagt zich aan ‘Everesting’ voor goede doel: “Fiertelmeers ruim honderd keer beklimmen tot we 8.848 hoogtemeters hebben”

Oostrozebeke / RonseVeertigers Wouter Vanhee en Mario Vandeputte uit Oostrozebeke wagen zich op zaterdag 8 mei aan een Everesting-avontuur op de flanken van de Fiertelmeers in Ronse. Het duo wil de heuvel in één keer bedwingen tot ze er 8.848 hoogtemeters hebben opzitten. Wouter doet dat al lopend, Mario met de mountainbike. De sportievelingen koppelen hun uitdaging aan het goede doel.

 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"