Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Stationsstraat met de Nieuwstraat in Oostrozebeke.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Stationsstraat met de Nieuwstraat in Oostrozebeke. © Google Streetview

Na ongeval met elektrische fiets: man (63) nog altijd in coma

Het blijft voor de familie van Luc Deforche bang afwachten hoe hij eraan toe zal zijn wanneer hij uit zijn kunstmatige coma ontwaakt. De 63-jarige Oostrozebekenaar kreeg twee hersenbloedingen na een zwaar fietsongeval op 17 september. 

 1. DIRK., eerste band met drie singles in De Afrekening, heeft nieuwe plaat: “Het klinkt vreemd, maar 2020 is voor ons een fantastisch jaar geweest”
  PREMIUM
  Ingelmunster/Tielt

  DIRK., eerste band met drie singles in De Afrekening, heeft nieuwe plaat: “Het klinkt vreemd, maar 2020 is voor ons een fantas­tisch jaar geweest”

  Het is een jaar van uitersten voor Jelle Denturck (31), frontman van DIRK. De band slaagde er als eerste ooit in om met drie singles tegelijk in StuBru’s De Afrekening te staan én hun nieuwe album ‘Cracks in Common Sense’ wordt goed onthaald. Dat laatste succes kunnen ze door het virus helaas niet verzilveren in meer optredens. Maar gelukkig is er in deze tweede lockdown een blik nieuwe nummers als muzikale oplawaai. Die klinken de ene keer politiek, de andere keer weer persoonlijk, maar de kenmerkende humor van de West-Vlaamse band is nooit ver weg. “We hebben zelfs even overwogen om ons album Frimout te noemen.”
 1. Vluchtende moordverdachte belandt in water
  Play

  Vluchtende moordver­dach­te belandt in water

 2. Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektriciteitsleiding
  Play

  Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektrici­teits­lei­ding