Yaprak en Nick Horn verwelkomden tijdens de kerstnacht hun derde kindje. Mira is het zusje van Armand en Azra.
Volledig scherm
Yaprak en Nick Horn verwelkomden tijdens de kerstnacht hun derde kindje. Mira is het zusje van Armand en Azra. © Maxime Petit

Mira is eerste kerstkindje in de Mandelstreek: “Het mooiste kerstgeschenk ooit”

Tielt/RoeselareIn het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt is vannacht het eerste kerstkindje van de regio geboren. Voor Yaprak Horn (31) en Nick Horn (34) uit Roeselare, mama en papa van Mira, zal Kerstmis voortaan dat tikkeltje extra feestelijk zijn.

 1. Veertiger belandde in de cel na relatiebreuk en aanhoudende stalking van ex: “Ik besef dat ik fout was en de relatie voorbij is”

  Veertiger belandde in de cel na relatie­breuk en aanhouden­de stalking van ex: “Ik besef dat ik fout was en de relatie voorbij is”

  Omdat hij niet kon verkroppen dat zijn relatie voorbij was, begon een 46-jarige man uit Wielsbeke zijn ex-vriendin uit Oostrozebeke te stalken. Omdat hij verschillende waarschuwingen van het gerecht in de wind sloeg, belandde hij in de cel. Voor de rechtbank in Kortrijk riskeert hij nu een celstraf van twee jaar. “Niemand wordt er beter van als hij nog langer in de gevangenis moet blijven”, zei advocaat Filip De Reuse.
  Oostrozebeke
 2. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.