Onder andere de kamperende families Haelewyn en Verstraete mochten als eerste het nieuwe park Vlasmeersen in Oostrozebeke in gebruik nemen.
Volledig scherm
Onder andere de kamperende families Haelewyn en Verstraete mochten als eerste het nieuwe park Vlasmeersen in Oostrozebeke in gebruik nemen. © vdi

Kampeerders wijden nieuw park Vlasmeersen in: “Groene parel met mooi zicht op Mandelvallei”

OostrozebekeDe officiële opening met receptie voor alle inwoners was pas voor zaterdagmiddag, maar kampeerders kregen vrijdagavond al de kans om met het nieuwe park Vlasmeersen kennis te maken. Zij mochten er een nachtje blijven slapen.

  1. MIJN STAD. David Remmerie, de fotograaf die portretten maakte van oud-wielrenners: “Iets veranderen aan Harelbeke? Ik zou niet weten wat”
    PREMIUM

    MIJN STAD. David Remmerie, de fotograaf die portretten maakte van oud-wielren­ners: “Iets veranderen aan Harelbeke? Ik zou niet weten wat”

    “De dorpsgenoot die ik het meest bewonder? Yves Lampaert, zonder twijfel.” David Remmerie maakte als fotograaf een reeks portretten van oud-wielrenners, een reeks waarbij hij Yves Lampaert strikte om de oudste geletruidrager Gilbert Desmet te verrassen. Hij neemt ons mee op sleeptouw door zijn stad Harelbeke en zijn dorp Hulste. “Eerlijk? Je kan altijd muggenziften, maar ik woon hier graag.”