De vriendengroep en stamgasten van café 't Pleintje in Oostrozebeke hielpen bij de arrestatie van een verdachte van een steekpartij.
Volledig scherm
De vriendengroep en stamgasten van café 't Pleintje in Oostrozebeke hielpen bij de arrestatie van een verdachte van een steekpartij. © LSI

Groep vrienden omsingelt verdachte van steekpartij in centrum Oostrozebeke: “Trots dat we konden meehelpen bij arrestatie”

OostrozebekeEen groep vrienden en stamgasten van café ’t Pleintje heeft zondagavond de verdachte van een steekpartij in een appartement in het centrum van Oostrozebeke omsingeld. Daarop kon de politie hem oppakken.

  1. Opnieuw ongeval op kruispunt Europalaan en Sint-Janstraat, buurt hoopt op ingrepen: “Hetzelfde scenario blijft zich hier maandelijks herhalen”
    PREMIUM
    Tielt

    Opnieuw ongeval op kruispunt Europalaan en Sint-Janstraat, buurt hoopt op ingrepen: “Hetzelfde scenario blijft zich hier maande­lijks herhalen”

    Op het kruispunt van de Europalaan, de Pontweg en de Sint-Janstraat gebeurde woensdagmiddag een ongeval met twee personenwagens. Een van de wagens belandde op z’n dak, maar er vielen geen gewonden. Het toeval wil dat oppositieraadslid Simon Bekaert net voor het zomerverlof tot twee keer toe pleitte voor meer veiligheid op dat kruispunt. Mobiliteitsschepen Vincent Byttebier bevestigt dat het om een gevoelig punt gaat.