De vriendengroep en stamgasten van café 't Pleintje in Oostrozebeke hielpen bij de arrestatie van een verdachte van een steekpartij.
Volledig scherm
De vriendengroep en stamgasten van café 't Pleintje in Oostrozebeke hielpen bij de arrestatie van een verdachte van een steekpartij. © LSI

Groep vrienden omsingelt verdachte van steekpartij in centrum Oostrozebeke: “Trots dat we konden meehelpen bij arrestatie”

OostrozebekeEen groep vrienden en stamgasten van café ’t Pleintje heeft zondagavond de verdachte van een steekpartij in een appartement in het centrum van Oostrozebeke omsingeld. Daarop kon de politie hem oppakken.

 1. Massa ontvangt wielrenner als een rockster, Ingelmunster kleurt geel voor huldiging Yves Lampaert: “Lampi is van ons”
  PREMIUM
  Ingelmunster

  Massa ontvangt wielrenner als een rockster, Ingelmun­ster kleurt geel voor huldiging Yves Lampaert: “Lampi is van ons”

  Ruim een maand geleden schreef Yves Lampaert wielergeschiedenis door in de eerste rit van de Tour de France de gele trui binnen te rijven. Die historische prestatie zijn ze op het thuisfront allerminst vergeten. Donderdagavond zorgden zijn vrienden en supporters voor een passende huldiging, inclusief tractorkaravaan en een rondrit in een gele sportwagen.
 2. Ruth (22) steunt met bier Copain & Copine strijd tegen borstkanker
  Meulebeke

  Ruth (22) steunt met bier Copain & Copine strijd tegen borstkan­ker

  Speciale mijlpaal voor huisbrouwerij Klondiker, dat de kaap van meer dan twintig eigen bieren gerond heeft. Nieuwste brouwsel Copain & Copine is niet zomaar een nieuw biertje in de rij, maar bedacht en ontworpen door Ruth Cnockaert (22), dochter van brouwer Dirk. Ze nam het design en de branding voor het bier op zich en wil met de verkoop Think Pink steunen. Niet zomaar een goed doel, want mama Kathleen streed zelf lange tijd tegen borstkanker.