politierechtbank in Kortrijk
Volledig scherm
politierechtbank in Kortrijk © Hans Verbeke

Geen rijbewijs? Ach, dat maakt toch niet uit?

Omdat hij maar blijft met de auto rijden terwijl z’n rijbewijs is ingetrokken, heeft de politierechter in Kortrijk een man uit Oostrozebeke negen maanden rijverbod gegeven. Jeffrey B. moet ook een boete betalen van ruim 4.000 euro.

0 reacties

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Zanger Udo ontroert Bernice (71) tot tranen toe met privéconcert, op vraag van dochter en Joe FM: “Dit doet deugd, na zware periode in mijn leven”
  Oostrozebeke

  Zanger Udo ontroert Bernice (71) tot tranen toe met privécon­cert, op vraag van dochter en Joe FM: “Dit doet deugd, na zware periode in mijn leven”

  Een half jaar geleden lag Bernice De Volder (71) nog in het ziekenhuis, te bekomen van een beroerte. In amper een paar maanden tijd leerde ze opnieuw praten en stappen. Dochter Pascaline stuurde met hulp van de Koeriers van Plezier van Joe FM zanger Udo naar Oostrozebeke. “Ik heb zoveel bewondering voor mama’s doorzettingsvermogen”, zegt ze. Bernice hield het niet droog. “Hier moet ik even van bekomen.”
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"