Koen en zijn vrouw Gretel zijn nog de hele week te zien in 'Iedereen beroemd' op Eén.
Volledig scherm
Koen en zijn vrouw Gretel zijn nog de hele week te zien in 'Iedereen beroemd' op Eén. © VDI

"Een 'kiekske' gaat er altijd in"

OOSTROZEBEKEHet Eén-programma 'Iedereen Beroemd' zoomt met zijn rubriek 'De Stamboom' nog de hele week in op de familie Declerck. Al drie generaties lang verkoopt de familie kip aan het spit op tal van marktplaatsen. Ze toeren met zeven kramen door het land, en de zaken gaan goed. "Een 'kiekske' gaat er altijd in."

 1. Stadsbestuur zoekt pop-upinvulling voor voormalige elektrozaak in Schuiferskapelle: “We mikken op activiteiten die complementair zijn met de buurt”

  Stadsbe­stuur zoekt pop-upinvul­ling voor voormalige elektro­zaak in Schuifers­ka­pel­le: “We mikken op activitei­ten die complemen­tair zijn met de buurt”

  Het stadsbestuur lanceert een oproep naar een tijdelijke invulling voor het voormalige winkelpand van Van Maele in Schuiferskapelle. Dat pand werd eind vorig jaar aangekocht door de stad, maar over wat er op lange termijn mee zal gebeuren wordt nog nagedacht. “De tijd zal uitwijzen welke richting we ermee uit gaan, maar er zijn denkpistes genoeg”, zegt schepen Klaas Carrette (CD&V).
  Tielt
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.