Burgemeester Luc Derudder van Oostrozebeke.
Volledig scherm
Burgemeester Luc Derudder van Oostrozebeke. © Joke Couvreur

Burgemeester blikt terug op incident met gemeenteraadsvoorzitter: “Geen dossierkennis? Ik ken wel de mens achter het dossier.”

OostrozebekeBurgemeester Luc Derudder (Oostrozebeke.nu) kwam op een digitale gemeenteraad nog eens terug op het ontslag van gemeenteraadsvoorzitter Marc Tieberghien. Die wreef de burgervader aan dat hij een gebrek aan leiderschap en dossierkennis had. Aan de hand van enkele kernpunten stipte Derudder aan dat hij er voluit voor wil blijven gaan.

 1. LEKKER LOKAAL: pure smaken maken van restaurant Retro ook in coronatijden een aanrader
  PREMIUM
  Izegem

  LEKKER LOKAAL: pure smaken maken van restaurant Retro ook in coronatij­den een aanrader

  Op 11 september pakten chef Guy Deneweth en Mathieu Matton trots uit met het vernieuwd interieur van hun restaurant Retro, in Izegem. Een dikke maand later moest de zaak dicht, nog eens door corona. En dus schakelde het duo opnieuw over naar takeaway, om toch maar zoveel mogelijk restaurantbeleving bij de mensen thuis te brengen. De smaakpapillen worden er nog steeds verwend, het kader moet je erbij denken. Een troef minder, dat staat vast. Guy en Mathieu snakken dan ook naar normale tijden. Restaurant Retro vind je ook terug in ons restaurantdossier.
 1. Verdachte gaat volledig door het lint in Amerikaanse rechtbank
  Play

  Verdachte gaat volledig door het lint in Amerikaan­se rechtbank

 2. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning