Buren klagen overlast Kipco-Damaco aan

De bouw van een nieuwe vestiging van vleesverwerkend bedrijf Kipco-Damaco in de Dentergemstraat wekt wrevel op bij de buurtbewoners. De nieuwbouw van zesduizend vierkante meter moest eigenlijk al afgewerkt zijn, maar de aannemer heeft vertraging opgelopen.

  1. Summer (25) riskeert tien jaar cel nadat ze vuur opent op liefdesrivale Grietje (72): “Vat der vernederingen was plots vol”
    PREMIUM
    Wielsbeke

    Summer (25) riskeert tien jaar cel nadat ze vuur opent op liefdesri­va­le Grietje (72): “Vat der vernederin­gen was plots vol”

    “Ayub en Grietje waren me aan het uitlachen. Het vat der vernederingen was plots vol.” Dat was volgens Summer A. (25) uit Temse de ultieme klik om op 10 februari tijdens een bezoek in Wielsbeke een wapen te nemen en twee keer in de richting van haar 72-jarige liefdesrivale Grietje Wieringa (72) te schieten. Acht maanden later verblijft ze nog altijd in de cel en hoorde ze tussen haar tranen door op haar proces in Kortrijk 10 jaar cel vorderen voor poging moord. Zelf betwistte ze dat ze vooraf het plan voor de schietpartij had beraamd.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement