De werken aan het nieuwe gebouw van Kipco-Damaco slepen aan.
Volledig scherm
De werken aan het nieuwe gebouw van Kipco-Damaco slepen aan. © Kipco-Damaco

Buren klagen over overlast Kipco-Damaco: uitbreidingswerken slepen aan, maar directeur belooft beterschap

De bouw van een nieuwe vestiging van vleesverwerkend bedrijf Kipco-Damaco in de Dentergemstraat wekt wrevel op bij de buurtbewoners. De nieuwbouw van zesduizend vierkante meter moest eigenlijk al afgewerkt zijn, maar de aannemer heeft vertraging opgelopen.

 1. Fietsster loopt ernstig hoofdwonde op bij botsing

  Fietsster loopt ernstig hoofdwonde op bij botsing

  Een 58-jarige vrouw uit Tielt raakte vrijdagavond rond 21.15 uur ernstig gewond aan het hoofd bij een ongeval op het kruispunt van de Holdestraat met de Deken Darraslaan. De dame reed met haar elektrische fiets in de richting van het centrum toen het tot een aanrijding kwam met de auto van een 59-jarige man uit Wingene. Die reed in de Holdestraat in de richting van de Ringlaan. De fietsster kwam ten val. Ze kreeg ter plaatse de dringendste zorgen toegediend. Omwille van de ernst van haar verwondingen werd ze naar het AZ Delta in Roeselare overgebracht. De automobilist die bij het ongeval betrokken was, bleef ongedeerd. De man was wel onder de indruk.
 2. Geen publiek op BK veldrijden: “Meulebeke krijgt wel optie om BK in 2024 opnieuw te organiseren, met toeschouwers”
  Meulebeke

  Geen publiek op BK veldrijden: “Meulebeke krijgt wel optie om BK in 2024 opnieuw te organise­ren, met toeschou­wers”

  Het Belgisch kampioenschap veldrijden op 9 en 10 januari 2021 behoudt zijn oorspronkelijke datum, maar zal wel zonder publiek plaatsvinden. Het wegvallen van vijftienduizend potentiële toeschouwers is een financiële aderlating voor de organiserende vzw Cyclocross Meulebeke, maar als tegemoetkoming geeft de Belgische Wielerbond de gemeente Meulebeke de optie om het BK in 2024 nog eens te organiseren, maar dan mét publiek.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement