Bij de brand in het bedrijf Unlin Panels, langs de Ingelmunstersteenweg in Oostrozebeke, werden nogal wat brandweerlui ingezet. Ook de bedrijfsbrandweer deed haar duit in het zakje.
Volledig scherm
Bij de brand in het bedrijf Unlin Panels, langs de Ingelmunstersteenweg in Oostrozebeke, werden nogal wat brandweerlui ingezet. Ook de bedrijfsbrandweer deed haar duit in het zakje. © Hans Verbeke

Brandweer uren in de weer voor brand aan spaanderplatenpers bij Unilin Panels

OostrozebekeEen brand bij het spaanderplatenbedrijf Unilin Panels in Oostrozebeke heeft maandagavond laat voor behoorlijk wat schade gezorgd. Het vuur ontstond aan een gigantische spaanderplatenpers. “Er is een zekere impact op de productie maar we komen niet direct in de problemen”, klinkt het.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.