De Sintboekjes van Oostrozebeke
Volledig scherm
De Sintboekjes van Oostrozebeke © rv


Oostrozebeke verdeelt Sintboekje met mascottes Ootje en Odetje

OostrozebekeDe Dienst Vrije Tijd van de gemeente Oostrozebeke, de jeugddienst en het Huis van het Kind hebben dit jaar een Sintboekje ontworpen. Daarin krijgen mascottes Ootje en Odetje een rol.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Verenigingen dragen zwembad zaterdag symbolisch ten grave, wel studie voor nieuwe locatie. “We zitten voor jaren met de gebakken peren”
  PREMIUM
  Tielt

  Verenigin­gen dragen zwembad zaterdag symbolisch ten grave, wel studie voor nieuwe locatie. “We zitten voor jaren met de gebakken peren”

  Harde woorden op de gemeenteraad in Tielt donderdag. Meerderheid en oppositie speelden een rondje zwartepieten en verweten elkaar te weinig te hebben gedaan om het zwembad te redden. Burgemeester Luc Vannieuwenhuyze (CD&V) maakte wel bekend dat er een studie besteld is naar mogelijke locaties voor een nieuw zwembad. Dat neemt niet weg dat de sportverenigingen boos zijn. Die doen hier hun beklag en we geven ook een stand van zaken in het zwembaddossier.