Een groep vrienden en buren uit de Boomgaardstraat is opnieuw klaar voor een nieuwe editie van Bar du VergeR. Die strijkt halfweg augustus twee weekends op rij neer in een gezellige boomgaard.
Volledig scherm
Een groep vrienden en buren uit de Boomgaardstraat is opnieuw klaar voor een nieuwe editie van Bar du VergeR. Die strijkt halfweg augustus twee weekends op rij neer in een gezellige boomgaard. © vdi

Bar du VergeR strijkt na twee jaar opnieuw neer in gezellige boomgaard op de Ginste: “Dit keer met eigen champagne”

OostrozebekeDoor corona moesten ze een jaartje schrikkelen, maar enkele buren uit de Boomgaardstraat op de Ginste in Oostrozebeke zijn er nu opnieuw klaar voor om hun Bar du VergeR te openen. Iedereen kan er vanaf 13 augustus twee weekends terecht voor een drankje en een hapje in een gezellig kader.

  1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
    Jobat.be

    Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

    De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.