De nieuwe Aldi in Oostrozebeke
Volledig scherm
De nieuwe Aldi in Oostrozebeke © Aldi

Aldi opent nieuwe vestiging in Oostrozebeke

OostrozebekeSupermarktketen Aldi opent op 1 december een nieuwe vestiging op de Ingelmunstersteenweg 153 in Oostrozebeke. De oude winkel in de Wielsbeeksestraat sloot op 20 november zijn deuren.

 1. Onzekere tijden, maar Labadoux gaat voor driedaags festival in mei: “Het is inderdaad afwachten, maar we gaan voluit, iedereen heeft het nodig”
  PREMIUM
  Ingelmunster

  Onzekere tijden, maar Labadoux gaat voor driedaags festival in mei: “Het is inderdaad afwachten, maar we gaan voluit, iedereen heeft het nodig”

  Na twee coronaversies hoopt de organisatie van Labadoux om dit jaar opnieuw een volwaardig festival te kunnen organiseren in Ingelmunster. De voorbereidingen voor een driedaags muziekfestijn op 6,7 en 8 mei zijn gestart, de eerste namen van de line-up werden tijdens het weekend zelfs al de wijde wereld ingestuurd en ook de ticketverkoop is opgestart. “We gaan voluit voor een driedaagse, iedereen heeft er nood aan. Maar het is afwachten in hoeverre dit effectief zal kunnen”, aldus organisator Carl Windels.
 1. Koop eens de Hallentoren of Huis Mulle de Terschueren: ook Tielt krijgt nu eigen versie van Monopoly
  Tielt

  Koop eens de Hallento­ren of Huis Mulle de Terschue­ren: ook Tielt krijgt nu eigen versie van Monopoly

  Een hotel bouwen in de Kortrijkstraat of de Hallentoren kopen? Het kan straks, want Tielt krijgt dit najaar een eigen versie van het gezelschapsspel Monopoly. Tieltenaars mogen het laatste spelvakje zelf invullen door te stemmen voor hun favoriete vereniging. Drijvende kracht is Pieter Baesen van Wouters Kwaliteitsvis. De opbrengst gaat naar de kinderafdeling van het Sint-Andriesziekenhuis.