Archiefbeeld van gerechtsdeurwaarder die reportageploeg van Telefacts mee op beslagronde neemt.
Volledig scherm
Archiefbeeld van gerechtsdeurwaarder die reportageploeg van Telefacts mee op beslagronde neemt. © Medialaan

Aanvaller gerechtsdeurwaarder mag gevangenis met enkelband verlaten

 1. “Zulke praktijken... waar eindigt dit?”: infomarkt rond planologische ruil in Hulste, maar actiecomité organiseert eigen infostand aan ingang
  harelbeke/hulste

  “Zulke praktijken... waar eindigt dit?”: infomarkt rond planologi­sche ruil in Hulste, maar actieco­mité organi­seert eigen infostand aan ingang

  Vanavond organiseerde de stad een infomarkt over de planologische ruil die het wil doorvoeren in Hulste. Om een bedrijf uitbreidingsmogelijkheden te geven, wil het een lap landbouwgrond inkleuren als industriegrond, en een ander perceel industriegrond in Bavikhove landbouwgrond maken. Buurtbewoners zijn het daar niet mee eens, en ze organiseerden hun eigen infostand buiten, mét frietjes.
 2. Harelbeke Schlagert keert terug naar CC Het Spoor, ook al betekent dat ‘rem’ op aantal feestvierders: “Na deze editie denken we na over onze toekomst”
  harelbeke

  Harelbeke Schlagert keert terug naar CC Het Spoor, ook al betekent dat ‘rem’ op aantal feestvier­ders: “Na deze editie denken we na over onze toekomst”

  Harelbeke Schlagert keert terug naar CC Het Spoor in Harelbeke. Een zaal die eigenlijk te klein is voor de ambities van de organisatie, maar een feesttent opbouwen op de markt zoals de vorige editie, is financieel niet haalbaar. “Na de volgende editie bekijken we waar we ons Schlagerevent de komende jaren willen organiseren”, zegt voorzitter Christophe Rommens.