De 98-jarige Henriette kreeg als de oudste inwoonster van woonzorgcentrum Rozenberg in Oostrozebeke de kans om als eerste het vaccin tegen corona te krijgen.
Volledig scherm
De 98-jarige Henriette kreeg als de oudste inwoonster van woonzorgcentrum Rozenberg in Oostrozebeke de kans om als eerste het vaccin tegen corona te krijgen. © WZC Rozenberg

98-jarige Henriette als eerste Oostrozebeekse gevaccineerd

OostrozebekeOok in woonzorgcentrum Rozenberg is de vaccinatie van de inwoners tegen het coronavirus van start gegaan. De eerste Oostrozebekenaar is meteen ook de oudste: de 98-jarige Henriette Decante.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld