Woonzorgcentrum Ter Luchte in Ruddervoorde.
Volledig scherm
Woonzorgcentrum Ter Luchte in Ruddervoorde. © Siebe De Voogt

Woonzorgcentrum getroffen door norovirus: “Stel bezoek uit naar later tijdstip”

Het woonzorgcentrum Ter Luchte in Ruddervoorde wordt momenteel – net zoals heel wat andere instellingen - geplaagd door het norovirus dat maag- en darmklachten veroorzaakt. Op dit moment zijn een drietal bewoners ziek. Alles wordt in het werk gesteld om verdere besmettingen te voorkomen.

0 reacties

 1. Hier plannen Hilde Crevits, Dominique Persoone en anderen terrasje: “Een fris getapte pint, waar het schuim van afdruipt, dat heb ik zo gemist”
  PREMIUM
  Brugge/Damme/Torhout

  Hier plannen Hilde Crevits, Dominique Persoone en anderen terrasje: “Een fris getapte pint, waar het schuim van afdruipt, dat heb ik zo gemist”

  Iedereen snakt naar de heropening van de horecaterrassen. Dat moet je ook deze bekende streekgenoten niet vertellen. Zij hunkeren naar die eerste pint of die snelle lunch, met de voetjes onder tafel. Benieuwd welk terras zij verkiezen? Ontdek het hier. Onze Brugse ex-Miss Belgiës Romanie Schotte en Cilou Annys hebben alvast, zonder het van elkaar te weten, hetzelfde adresje op het oog. Ontdek hier nog meer bekende Vlamingen en hun favoriete adresjes.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan