De wielertoerist werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
De wielertoerist werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. © Belga

Wielertoerist (38) zwaargewond na valpartij

Oostkamp/RoeselareIn de Kampveldstraat in Oostkamp is zondagmorgen een 38-jarige fietser uit Roeselare zwaar ten val gekomen. Het slachtoffer was op weg met een groepje wielertoeristen.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Brugge voert conformiteitsattest in voor verhuurders: “Dit is géén heksenjacht om woningen onbewoonbaar te laten verklaren”
  Brugge

  Brugge voert conformi­teits­at­test in voor verhuur­ders: “Dit is géén heksen­jacht om woningen onbewoon­baar te laten verklaren”

  Vanaf 1 januari 2022 moet bij iedere nieuwe verhuring in Brugge een geldig conformiteitsattest kunnen voorgelegd worden door de verhuurder. De stad voert het systeem in om verkrotting tegen te gaan. Zes medewerkers gaan vanaf oktober op pad om controles uit te voeren. Het attest zal de verhuurder 90 euro kosten, maar blijft wel tien jaar geldig.