In de wandellus brengt Westtoer belevingselementen aan.
Volledig scherm
In de wandellus brengt Westtoer belevingselementen aan. © Debbie Steyaert - SDPhotography

Westtoer opent dit najaar avontuurlijke wandellus in Nieuwenhovebos

Het provinciebedrijf Westtoer opent dit najaar nog een avontuurlijke wandellus van 2,5 kilometer doorheen het Nieuwenhovebos in Oostkamp. De route is bedoeld voor gezinnen met kinderen van 4 tot 12 jaar.

1 reactie

 • Jean De Bleu

  2 jaar geleden
  Mooi initiatief, zo mogen er nog meer komen.
 1. “Steek ze maar zonder zwemvest in die boot”: mensensmokkelaars die vluchtelingen met kinderen de Noordzee opstuurden krijgen tot 12 jaar cel
  Koksijde

  “Steek ze maar zonder zwemvest in die boot”: mensensmok­ke­laars die vluchtelin­gen met kinderen de Noordzee opstuurden krijgen tot 12 jaar cel

  Vijf leden van een mensensmokkelbende die vluchtelingen met kinderen in gammele bootjes de Noordzee opstuurden richting het Verenigd Koninkrijk, hebben celstraffen tot 12 jaar gekregen. Volgens het parket hadden de Iraniërs geen enkel respect voor het leven van de slachtoffers. “Uit één van hun telefoongesprekken bleek dat de vluchtelingen desnoods maar zonder zwemvest op de boot werden gestoken”, stelde procureur Manuel Manderick.
 2. Dief vergist zich eerst van winkel, smakt daarna met z'n fiets tegen het asfalt en krijgt nu nog eens 15 maanden cel: “Hij wordt achtervolgd door karma”
  Brugge

  Dief vergist zich eerst van winkel, smakt daarna met z'n fiets tegen het asfalt en krijgt nu nog eens 15 maanden cel: “Hij wordt achter­volgd door karma”

  Hij dacht dat kledingwinkel Deleye een Delhaize-supermarkt was en belandde na z’n vlucht nog eens in het ziekenhuis door een domme val. Het zat Abdelkader T. (32) eerder dit jaar niet mee, toen hij in Brugge wilde toeslaan. De man kreeg nu op de koop toe nog eens 15 maanden cel. “Hij wordt achtervolgd door karma”, stelde zijn advocaat eerder al.