Stockfoto's Politie
Volledig scherm
Stockfoto's Politie © Benny Proot

Vijftiger komt ten val met speed pedelec

OostkampIn de Kortrijksestraat in Oostkamp is maandagochtend even voor 8 uur een ongeval gebeurd.  

 1. Voormalig politiecommissariaat Brugge maakt plaats voor prestigieus renovatieproject ‘De Gendarmerie’: “Het is een uitdagend en goed gelegen pand”
  Brugge

  Voormalig politiecom­mis­sa­ri­aat Brugge maakt plaats voor prestigi­eus renovatie­pro­ject ‘De Gendarme­rie’: “Het is een uitdagend en goed gelegen pand”

  Op de hoek van de Sint-Pieterskaai en de Vaartstraat in Sint-Pieters Brugge zijn de afbraakwerken gestart van bijgebouwen van het oud politiecommissariaat. De lokale politie verliet acht jaar geleden de gebouwen al, om intrek te nemen langs de Lodewijk Coiseaukaai. Projectontwikkelaar en bouwbedrijf Hectaar, Immax Brugge en Immo Isera slaan de handen in elkaar voor de ontwikkeling en verkoop van dit project. Er komen appartementen en handelspanden.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.