Advocaat Patrick Bernard Martens
Volledig scherm
Advocaat Patrick Bernard Martens © VTM NIEUWS

Verdachte (19) fatale steekpartij op 15-jarige aangehouden op verdenking van moord

Jordy D. (19), de verdachte van de fatale steekpartij in Oostkamp waarbij de 15-jarige Milan M. het leven liet, is aangehouden op verdenking van moord. Dat is bevestigd aan onze redactie. Eerder vandaag reageerde de advocaat van Jordy M. bij VTM NIEUWS. Die zei dat zijn cliënt tot op het verhoor niet wist dat hij iemand had gedood. “En hij stortte volledig in toen dat duidelijk werd”, aldus advocaat Patrick Bernard Martens.

 1. PORTRET. Wilfried Verhaeghe, de laatste burgemeester van Loppem, is overleden: “Een volksmens, die dorp ander gezicht heeft gegeven”
  PREMIUM
  Loppem

  PORTRET. Wilfried Verhaeghe, de laatste burgemees­ter van Loppem, is overleden: “Een volksmens, die dorp ander gezicht heeft gegeven”

  Wilfried Verhaeghe (88) is vrijdag 8 oktober overleden. Hij was de laatste burgemeester van Loppem, net voor de fusie met Zedelgem. Wilfried werkte in de horeca, voelde zich thuis in het verenigingsleven en was de oprichter van Tennisclub Loppem. Hij bleef een man van het volk. “Ik heb hem gekend als een bijzonder warme persoonlijkheid”, zegt huidig burgemeester Annick Vermeulen.
 2. Amper vijftien jaar en slachtoffer van ontspoorde drugsdeal: Milan M. haalde ooit de krant als held, maar belandde al snel op het verkeerde spoor
  PREMIUM

  Amper vijftien jaar en slachtof­fer van ontspoorde drugsdeal: Milan M. haalde ooit de krant als held, maar belandde al snel op het verkeerde spoor

  Als held in 2015 de krant gehaald, maar nadien op een dwaalspoor geraakt. Milan M. (15) uit Brugge kwam een openstaande schuld vereffenen bij de 19-jarige Jordy B. in Oostkamp, maar bekocht dat met zijn leven. De tiener overleed na een fatale steekpartij. “Ik zal alles doen wat in mijn macht ligt om de daders te laten boeten. Hopelijk komen jullie nooit meer de gevangenis buiten”, klinkt het bij de emotionele moeder. Amper 15 jaar oud en slachtoffer van een uit de hand gelopen drugsdeal. Hoe is het zover kunnen komen?